Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Interieurbeplanting


Ontdek wat planten kunnen betekenen voor uw bedrijf

De waarde van planten reikt zoveel verder dan het puur esthetische. Interieurbeplanting biedt heel wat troeven voor uw bedrijf en werknemers.

 • Luchtzuiverend
  Een groene plant filtert vervuilde lucht en breekt gevaarlijke stoffen af.
 • Betere akoestiek
  Planten en hun bladeren kunnen achtergrondgeluid absorberen. Dat verbetert de akoestiek en zorgt voor minder omgevingsgeluid. Zeker in kantoren met veel harde oppervlakten, zoals stenen muren, zijn planten een ideale oplossing om galm en geluidsoverlast te voorkomen.
 • Positieve invloed op luchtvochtigheid
  Het water dat je de planten geeft, wordt grotendeels verdampt. Zo helpen ze de droge lucht van verwarming te compenseren en houden ze de luchtvochtigheid op peil waardoor uw werknemers genieten van een aangenaam leefklimaat.
 • Hogere productiviteit = minder stress en ziekteverzuim
  Uitgebreide wetenschappelijke tests tonen aan dat de aanwezigheid van groene planten de productiviteit verhoogt, stress en ziekteverzuim vermindert en bijdraagt tot het algemeen welbehagen op de werkvloer.
 • Esthetisch aspect
  Groen kan in vele vormen verwerkt worden in het interieur, draagt bij aan de sfeer en de stijl van een ruimte en kan mee de uitstraling bepalen van uw bedrijf. Ook voor uw werknemers is het aangenamer om te werken met wat groene accenten in de buurt.