Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Interieurbeplanting


Planten en plantenbakken voor uw kantoor

Het kiezen van groen voor uw kantoorruimtes vergt speciale aandacht. Wij ondersteunen u graag met advies bij het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van uw interieurbeplanting.

Planten

Planten

Ontdek ons zeer ruim assortiment van kamerplanten. Afkomstig uit alle continenten en verkrijgbaar in verschillende maten, snoei- en groeivormen. Elke plant wordt uitgezocht op zijn kwaliteiten en toepassing als interieurplant. Graag adviseren en bespreken we met u hoe we u interieurbeplanting kunnen invullen.

Plantenbakken

Plantenbakken

Klassiek, tijdloos, strak, Scandinavisch of industrieel? Welke stijl u ook verkiest, de keuzes en combinaties van plant en planter zijn nagenoeg eindeloos. Een keuze volledig in lijn met uw interieur of juist dat extra accent dat in het oog springt. Ontdek onze waaier aan keuze voor uw groene werkomgeving.

Uw persoonlijk groenproject

Uw persoonlijk groenproject

Groen introduceren op uw kantoor kan in verschillende vormen. Een ruime inkomhal, een open atrium of een ruime binnentuin. Ook hier bieden we onze expertise aan om tot een stijlvol of spectaculair eindresultaat te komen… steeds in dialoog met de bestaande architectuur.

Groene wanden

Groene wanden

Creëer een unieke ruimte waarbij het verticale groen de akoestiek en luchtkwaliteit verbetert. Een oase, aangenaam en inspirerend voor zowel personeel als bezoekers. Een groen en innovatief statement.

Binnentuinen

Binnentuinen

Breng de natuur naar binnen met een tuin in uw bedrijf. Goed voor eerste indruk bij uw bezoekers, als plek voor informele meetings of gewoon om een aangename werkomgeving te creëren voor uw personeel.

Mos

Mosschilderij

Een prachtig natuurproduct én een echte blikvanger in elk interieur. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden waarop u mos kunt toepassen zoals mosschilderijen, op maat gemaakte mospanelen en moswanden. Er is zelfs de mogelijkheid om uw bedrijfslogo in mos uit te werken.

LivePicture

LivePicture

Een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing om planten op te nemen in uw kantoorruimte. LivePicture is snel en eenvoudig met slechts enkele schroeven aan iedere wand te bevestigen.