Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Interieurbeplanting


Interieurbeplanting op maat van uw bedrijf

Interieurbeplanting op maat van uw bedrijf

Planten hebben een grote positieve invloed op de mens. We functioneren en voelen ons beter tussen het groen. Krinkels Greencare is uw professionele partner voor die groene invulling. Van het aankopen van nieuwe interieurplanten, het onderhoud van uw bestaande planten of onze all-in huurformule.

Van ontwerp naar realisatie tot onderhoud en nazorg streven we naar een kwaliteitsvolle dienstverlening en een hoogwaardig eindproduct.

Al dat mooie groen heeft natuurlijk ook de juiste zorg nodig. Ons team van vakgeschoolde medewerkers staat klaar om de specifieke noden van elke plant op te volgen. Dat gaat van het controleren van het waterpeil, het snoeien, steunen en aanbinden, het zuiver houden van plant en bak, controle op aantastingen, het toedienen van voeding en het aanvullen van het substraat. Met onze all-in service, inclusief vervangings- en resultaatsgarantie, slaapt u op beide oren.

Voor de kwaliteitscontrole, opvolging en een transparante communicatie beschikken onze medewerkers over de eigen Krinkels-app.

Verhuur

Verhuur

De perfecte oplossing voor wie niet meteen wil investeren in plantenbakken en zich geen zorgen wil maken over het onderhoud van al dat groen.

Verkoop

Verkoop

Op een permanente basis groen in uw kantoor brengen, kan door te kiezen voor kantoorplanten en bloembakken in uw eigendom. Bovendien zorgen we voor een gepersonaliseerde oplossing in overeenstemming met uw huisstijl.

Onderhoud

Onderhoud

Voor de juiste zorg van uw interieurbeplanting kan u een beroep doen op ons team van vakgeschoolde medewerkers. Zij zorgen op de juiste momenten voor een controle van het waterpeil, het snoeien, steunen en aanbinden van planten, het toedienen van voeding, controle op ziekte en aantastingen…