Sterk in verfraaiing en
verbetering van publieke en privéruimtes

Ecologische onkruidbestrijding

'onkruid buitenspel'

Onkruid op verhardingen? Weg ermee! Het geeft niet alleen een onverzorgde indruk, maar kan de verharding ook omhoog drukken en beschadigen. Die oneffenheden leiden dan weer tot onveilige situaties en/of (hoge) kosten voor herbestrating. Kordaat aanpakken is de boodschap! En dat doet Krinkels. Doeltreffend en milieuvriendelijk.

Het spreekt voor zich dat we bij ecologisch groenbeheer geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken, zoals herbiciden of pesticiden. We bestrijden onkruid met mechanische borstels, onkruidbranders, veegwagens en de performante WAVE-techniek, waarbij onkruid afsterft door het te bespuiten met heet water van 98 graden. Zo volstaan vier à vijf onderhoudsbeurten per jaar.

Krinkels ondersteunt u bij het opstellen van een integraal ecologisch onkruidbestrijdingsplan, helpt u bij de kostenraming en werkt op basis van beeldkwaliteit. Topservice met maximaal resultaat!

Onze specialist: David Claes
+32 2 425 31 77 david.claes(at)krinkels.be

Bekijk onze referenties   Download onze folder

 
Ecologische onkruidbestrijding Ecologische onkruidbestrijding Ecologische onkruidbestrijding Ecologische onkruidbestrijding Ecologische onkruidbestrijding Ecologische onkruidbestrijding Ecologische onkruidbestrijding